Smještaj

DOBRODOŠLI U VILLU MIKE

Svaki minut boravka u Villi Mike otkriće je brojnih manje poznatih dragulja istorije i baštine za svakog našeg gosta koji čekaju da budu otkriveni. Cijeli objekat sadržava umjetnine sakupljane cijeli jedan životni vijek u što ćete se sami uvjeriti za vrijeme boravka u našoj vili.

Posjed se izdaje u dva dijela. Jedan dio je sprat od 120 kvadrata koji je namijenjen za boravak 5 osoba. Na tom spratu su tri sobe: dvije dvokrevetne i jedna jednokrevetna soba. Isto tako tu se nalazi i veliki dnevni boravak, velika kuhinja, zajednički toalet i balkon. Sve sobe i dnevni boravak imaju klimu i Wifi.

Drugi dio posjeda se sastoji od dva nova apartmana: jedan dvokrevetni (28 kvadrata, za dvije osobe) i jedan trokrevetni (28 kvadrata za tri osobe) koji se nalaze odmah jedan pored drugog. Obadva apartmana posjeduju svoj poseban toalet, malu kuhinju, LCD televizor, klimu i Wifi.

Villa Mike

Vila je klimatizirana, udobno i lijepo uređena. Nudimo specijalitete domaće i međunarodne kuhinje, a ako želite prošetati ili sjesti vani u ugodnom okruženju imamo terasu i prekrasan veliki vrt ispred kuće sa paviljonom i stolicama za sjedenje. Sobe i apartmani su prostrani i udobni. Nalazimo se u mirnom dijelu okruženom zelenilom a tu je i privatni bazen.Udoban smještaj u Villi Mike

villa mike smjestaj u centru mostara
villa mike
smjestaj u centru mostara sa bazenom villa mike
villa mike mostar
villa mike mostar
bazen villa mike mostar
villa mike mostar
villa mike mostar sobe