Smještaj

SOBE I APARTMANI

Uistinu predivan objekat, sa prekrasnim BAZENOM mjesto gdje želite provesti vaš odmor. Objekat je vrlo blizu Starog mosta, i istorijski poznatog Starog grada simbola Mostara i Hercegovine. Pozicija objekta daje vam mogućnost da se bavite i raznim sportskim aktivnostima. U stanju smo ugostiti do deset gostiju plus dva dodatna kreveta (12 gostiju)! Pet soba u kući mediteranskog stila gradnje sa bazenom.

Posjed se izdaje u dva dijela. Jedan dio je sprat od 120 kvadrata koji je namijenjen za boravak 5 osoba. Na tom spratu su tri sobe: dvije dvokrevetne i jedna jednokrevetna soba. Isto tako tu se nalazi i veliki dnevni boravak, velika kuhinja, zajednički toalet i balkon. Sve sobe i dnevni boravak imaju klimu i Wifi.

Drugi dio posjeda se sastoji od dva nova apartmana: jedan dvokrevetni (28 kvadrata, za dvije osobe) i jedan trokrevetni (28 kvadrata za tri osobe) koji se nalaze odmah jedan pored drugog. Obadva apartmana posjeduju svoj poseban toalet, malu kuhinju, LCD televizor, klimu i Wifi.

Sobe su prostrane i svježe tako da ste zaštićeni od ljetne žege ali ujedno i tople u zimskom periodu, istovremeno pružajući izvjesni šarm. Blizu objekta nalazi se Hotel Bristol kao i tursko kupatilo. Villa Mike nalazi se tek 7 minuta hoda od svjetski poznatog Starog mosta.

Sadržaji iz ponude:
● Bazen
● Internet
● Dvorište i vrt ukrašeno palmama koje može primiti i do 20 ljudi, saloon, mini-bar, roštilj pored bazena.
● Stolice za ljuljanje, ležaljke, viseća mreža za ležanje
● Igralište za djecu.